TriatlonFest Račice 2020 – 3.den

TriatlonFest Račice 2020 – 3.den

Na závěr celého triatlonového víkendu pořadatelé připravili i závod štafet. Je to vždy velmi krásný a emotivní zážitek, vidět spolupracovat silné individuality, které se spojí v jeden tým a dokáží se vybičovat ke špičkovým výkonům. Náš tým jich postavil hned několik. Ve spojené kategorii žáků (mladší+starší), jsme poskládali čtyři. Nejúspěšnější byla ta, ve které se objevila naše závodnice Kristýna Dvořáková, která doplnila příbramskou štafetu. Jelikož nešlo o kompletní složení z jednoho oddílu, zařadila se tato štafeta do kategorie OPEN.
Naše nejlepší „čistokrevná” štafeta byla ve složení Nýdrle-Jedličková-Souček. Ti v nabité konkurenci štafet z Triatlonu Tábor a dalších klubů, obsadili skvělé 2.místo. Nejmladší štafeta si nevedla také špatně, ta ve složení Kubias-Chytilová-Bíba obsadila 5.místo. O dvě pozice za ní skončila naše poslední žákovská štafeta ve složení Šmídová-Švecová-Hrdlička.
Ve spojené kategorii dospělých jsme postavili tři štafety. Nejblíže pódiovému umístění byla štafeta M.Marek – Zimovjanová – J.Marek, ta v průběhu závodu byla na 3.místě, ale nakonec dokončila až na místě 4. Ostatním štafetám to i díky tomu, že jsou často věkem ještě dorostenci, úplně v konkurenci dospěláků nevyšlo, ale i tak nasbírali spoustu zkušeností, které jistě zužitkují v dalších triatlonových klání.
TriatlonFest Račice 2020 se z našeho oddílového pohledu velmi vydařil. V každé věkové kategorii jsme dokázali vybojovat minimálně jeden cenný kov a několik umístění v TOP10.
Neusínáme ale na vavřínech, trénujeme dál a pečlivě se připravujeme na další závody!
Držte nám palce, fanděte, TAP jede!

Karolína Svobodová

5. 7. 2020

5.7.1
5.7.2
5.7.3
5.7.4
5.7.5
5.7.6
5.7.7
5.7.8

Previous
Next