City Triathlon Karlovy Vary

Ve dnech 11.-12. září se konal všemi oblíbený CITY TRIATHLON KARLOVY VARY!

Tato velkolepá podívaná začala v pátek závodem všech žákovských kategorií. Mezi nejmladšími nás reprezentoval Honzík Staněk, který se umístil na neoblíbeném 4.místě a Honzík Lukeš, který dokončil na 6. místě.

V kategorii žáků 10-11 let závodil Timm Šmehlík (4. místo), Kuba Černý (8. místo), Tadeáš Bíba (10. místo) a Šimon Lukeš (18. místo). V kategorii žaček jsme sbírali cenné kovy a to díky Majdě Rutarové, která si vybojovala stříbrnou medaili a Nele Markové, která si odvezla bronz.

Mladší žáci tolik štěstí neměli a přes nabitou konkurenci se Mikuláš Bíba umístil na 6. místě a Matěj Kubias na 11. místě. Z holek se Kačka Chytilová umístila na krásném 3. místě a Kája Rutarová na 7. místě.

Starší žáci byli o něco úspěšnější – Filip Nýdrle vybojoval 4. místo a o 10 vteřin za ním doběhl Jakub Souček. Bára Jedličková si doběhla pro 2. místo, Verča Churavá pro 8. místo, Andrejka Švecová pro 11. místo a Majda Marešová pro 18. místo.

V sobotu se konal závod dorostu, juniorů, štafet a OPEN závod.

Pro dorostenky byla tato trať výzvou, i přes to si holky odvezly pěkná umístění – Nela Slaníková 6. místo, Zuzka Piknerová 10. místo a Verča Běhounková 11. místo.

I juniorům dala trať a hlavně nepřízeň počasí (velké horko) zabrat. Filip Kubec dokončil na 7. místě a Ondra Jócsik na 9. místě. Matěj Marek byl bohužel kvůli přehřátí nucen závod předčasně ukončit. Mezi juniorkami jsme měli jedinou zástupkyni a to Barču Stupkovou, která si doběhla pro 4. místo.

V kategorii dospělých 40-49 let se umístil Jan Bíba na krásném 8. místě. V kategorii 50-59 let vybojoval Ladislav Pejchar 10. místo.

Všem závodníkům gratulujeme a těšíme se na viděnou ve Zlíně!

Karolína Svobodová

11.9.1
11.9.2
11.9.3
11.9.4
11.9.5

Previous
Next